Sikurijuurijauhe

8,50  sis alv

10 varastossa

Tuotetunnus (SKU): SJ-01 Osasto:
Kerro muillekin tuotteesta!

Kuvaus

Sikurijuurijauhe, kofeiiniton vaihtoehto kahville. Lempeä vatsalle.

Sikurijuurta on käytetty kahvin korvikkeena Suomessakin useita vuosikymmeniä, sitä on käytetty ja käytetään paljon myös venäjällä ja virossa. Varhaisimpia suomalaisia sikurijuurimerkkejä olivat esimerkiksi Suomen suosituin sikurimerkki, Wilhelm
Schaumanin Pietarsaaren sikuri. Sikurin kukka on sininen, joten uskotaan että tästä syystä sikurijuuren myyntipakkaukset olivat usein sinisiä. Sikurijuurta on käytetty myös rohdoksena sen sisältämän inuliinin, karvasaineiden, koliinin, parkkiaineiden, sekä C- ja K -vitamiinien ansioista. Sen lehtiä ja juuria on käytetty ainankin lääkkeenä sappikiviä ja huonoa ruoansulatusta vastaan.

Ainesosat:

Paahdettu, jauhettu sikurijuuri (100%)

Valmistusohje:

Annostele 2-3 tl jauhetta kupilliseen (2 dl) kuumaa vettä,
maitoa tai kasvijuomaa. Sekoita, ja oma zen-hetkesi on valmis.

Säilytysohje:

Kuivassa ja viileässä, valolta suojattuna.

Käytä annosteluun kuivaa lusikkaa, sulje kansi huolellisesti. Tuote voi muodostaa säilytyksen aikana kevyitä paakkuja. Ne ovat helposti hajoavia, eivätkä vaikuta tuotteen makuun, ominaisuuksiin tai käytettävyyteen.

Kuvaus:

Sikurikasvin juuret kerätään Pohjois-Ranskan viljelmiltä kerran vuodessa syksyisin, minkä jälkeen ne huolellisesti pestään, viipaloidaan, kuivataan, paahdetaan ja sumukuivataan instant-muotoon. Sikurijuuren tuotantoketju on yksinkertainen, joten kaikki tuotteen luontaiset ominaisuudet ovat tallessa. Sikurijuuri sisältää terveyttä edistäviä prebiootteja, ravintokuituja ja vitamiineja. Zenbro-sikurijuurijauhe on puhdas luonnontuote. Se on lempeää vatsalle, ja luontaisesti kofeiinitonta. Maultaan juoma on paahteinen, täyteläinen ja kahvimainen.

Lisää sikurista osoitteessa http://sikurijuuri.fi

Lisää myytäviä tuotteita osoitteessa: http://fennohealth.fi/kauppa

Lisätiedot

Paino 0.17 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sikurijuurijauhe”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *