Hempaattinen hamppurasva 20ml

9,90  sis alv

19 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6429810055002 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Kerro muillekin tuotteesta!

Kuvaus

Hempaattinen hamppurasva 20ml

Tässä on ensimmäinen markkinoille tullut kotimainen hamppurasva. Hempaattinen hamppurasva 20ml on rasva joka sisältää kaikki öljyhampun hyödylliset kannabinoidit sellaisenaan. Hampun kukinnon lisäksi rasva sisältää hampunsiemenöljyä, oliiviöljyä ja mehiläisvahaa.

Hempaattinen hamppurasva on ihovoide, joka on hyväksi kaikille ihotyypeille ja se on etenkin kuivasta ihosta kärsivien paras ystävä.

Hampunsiemenöljyn on todettu tekevän hyvää ihmisille ravinnon lisäksi myös ihonhoidossa. Sen sisältämät omega 6- ja omega 3-rasvahapot sekä e-vitamiini hellivät ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Hampunsiemenöljy ei tuki ihohuokosia raskaampien rasvojen tapaan. Käyttämämme hampunsiemenöljy on viljelty ja puristettu Marttilassa.

Mehiläisvahaa on käytetty ihmisen toimesta jo vuosisatoja erilaisin käyttötarkoituksin. Se on hunajaisen tuoksuinen ja parantava luonnon aines, jolla on ihoa pehmentävä vaikutus. Me olemme käyttäneet suomalaista keltaista vahaa luomaan voiteelle parhaan mahdollisen koostumuksen.

Hempaattinen hamppurasva on valmistettu täysin ilman kemikaaleja ja säilöntäaineita, koska halusimme luoda iholle täydellisen ja luonnonmukaisen voiteen käyttäen kotimaisia raaka-aineita. Tässä on tutkimus- ja kehitystyön tuorein tulos ja Hempaattisen tuotesarjan ensimmäinen tulokas. Tämä on todellinen tehovoide kuivan ihon ongelmiin.

Rasvan sisältämillä kannabinoideilla voi olla lukuisia terveysvaikutuksia.

Hampputuotteita kannattaa suosia. Hamppu on erittäin monipuolinen kasvi, jonka kaikki osat on täysin hyödynnettävissä. Hamppu on myös erinomainen hiilinielu joten sen viljelyä suositellaan hiilidioksidin sitomiseksi apuna ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Hampusta on kautta historian tehty vaatteita, öljyä, ruokaa, ja lääkkeitä.

Lisää hampputuotteista osoitteessa: http://hempaattinen.fi

Lisää myytäviä tuotteita osoitteessa: http://fennohealth.fi/kauppa

Lisätiedot

Paino 0.026 kg
Pakkauskoko

20ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hempaattinen hamppurasva 20ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *